EXTRA
UTRUSTNING

Montera dragkrok hos oss

Uppsala Motorhuset har mycket erfarenhet av just dragkroksmontering. Konceptet som vi Motorhuset erbjuder har visat stort intresse på marknaden i hela Sverige och därmed växte vi mer och mer. 2018 byggdes den nya bilhallen samt den stora verkstaden klar med tillhöra cirka 1500kvm. Man har utvecklat en del av lokalen för att anpassa allt efter dragkroksmonteringar och annan utrustning såsom motorvärmare för att nämna ett exempel. I Uppsala har vi 5 kompletta monteringsstationer med liftar för att underlätta arbetet. Behöver du få en dragkrok monterad i Uppsala då har du kommit rätt!

  • Dragkroksmontering
  • Komplett motorvärmare med kupèuttag
  • Toning av bilrutor
UPPSALAMOTORHUSETAB-mörkgrå
Klicka här för att läsa om Verkstans övriga tjänster