MOTOROPTIMERING

MOTOROPTIMERING

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment.

HÖGRE EFFEKT

Öka motorns effekt med 30-50%

LÄGRE FÖRBRUKNING

Bränslebesparing 5-15%

Varför motoroptimering hos oss?

Motoroptimering är ett effektivt sätt att få mer ut av din bil och samtidigt ge dig lägre driftskostnader. Med ett antal kvalificerade anpassningar i bilens elektroniska styrsystem får bilen både en lägre bränsleförbrukning samt högre effekt och vridmoment.

VÅRA TJÄNSTER

DPF & EGR lösningar

Vi har lösningar för EGR, DPF mm.

Felsökning

Bosch KTS med ESI-tronic program samt VAG-COM är några av de system vi använder i våra analyssteg.

MOTORGARANTI

Motor & drivlinegaranti