SERVICE

De flesta vet att man byter olja och filter när bilen lämnas in vid servicetillfället, men i alla våra servicealternativ går vi alltid igenom bilen noggrant för din säkerhet, för att du skall ha ett så problemfritt bilägande som möjligt.

När vi servar din bil gör vi detta alltid med hänsyn vilken bilmodell du har samt vilka rekommendationer din biltillverkare har. Vid vissa serviceintervaller ser din service annorlunda ut och det kan generera till exempel byte av luftfilter, tändstift med mera. Alla dessa förändringar ger dig som kund bättre bränsleförbrukning och en längre livstid för din bil. Vi kontaktar alltid dig som kund före ev.reparationer eller extra arbeten på så sätt får man avgöra själv som kund hur mycket och vad som skall göras på sin egna bil dock rekommenderar vi vad som bör göras och vad det skulle kosta och givetvis självaste innebörden av servicen eller reparationen. Vi har de flesta servicescheman på de flesta bilarna kontakta oss så får ni alltid ett kostnadsförslag per mail eller direkt i telefon självklart helt kostnadsfritt.

Vår ambition är

0 %
NÖJDA KUNDER
5/5

Med ett serviceavtal hos Uppsala Motorhuset AB blir ditt bilägande både tryggare och billigare.

DÄCK & FÄLGAR

Hos oss finner du ett brett sortiment av däck. Vi är oberoende av fabrikat och vi skapar bra lösningar till rätt pris med hög kvalité! Vi samarbetar med de bästa leverantörerna på marknaden, däribland Yokohama, Nokian, Michelin och Goodyear. Som oberoende aktör kan vi ge er det bästa lösningarna och rekommendationer på däck till riktigt bra priser! Vi har de däck som du behöver!

Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Däcklagning av däck om du råkat t ex få spik i däcket
  • Balansering av däck
  • Stort utbud av alla möjliga däck leverantörer
  • Däckskifte eller byte av däck omgående
  • Däck från marknadens ledande fabrikat hemskickat fraktfritt
  • Däckjour med servicebilar – Vi står redo när du behöver hjälpen dygnet runt 5 dagar i veckan!

Kontakta oss för en rådgivning om däck och fälgar som passar just din bil!

Viktigt om däck

från den 1 december – 31 mars ska mönsterdjupet vara minst 3 mm vid vinterväglag. Övrig tid är minsta tillåtna mönsterdjup 1,6 mm

Glöm inte

Kolla lufttrycket ofta! Fel lufttryck kan påverka köregenskaper, bränsleförbrukning och däckens livslängd.

PLÅT OCH LACK

Vi samarbetar med bil lackeringsföretag av personbilar, mindre transportbilar och industrilackering i välutrustad lackeringsverkstad.

Naturligtvis åtar vi oss även alla lackerings projekt till alla som vill ha en professionell lackering utförd. Hjälpen finns alltid till hands kom in och visa skadan eller fota och maila till oss för kostnadsförslag. Inte nog med att vi lämnar bra priser, vi lämnar även serviceavtal vid varje inlämnat lackerings projekt oavsett projekt helt kostnadsfritt.
Lackerings och plastarbete med bästa möjliga slutresultat
Nöjda kunder och ständig förbättring.
En kundmottagning som sätter kunden i centrum.

EXTRA
UTRUSTNING

Montera dragkrok hos oss

Uppsala Motorhuset har mycket erfarenhet av just dragkroksmontering. Konceptet som vi Motorhuset erbjuder har visat stort intresse på marknaden i hela Sverige och därmed växte vi mer och mer. 2018 byggdes den nya bilhallen samt den stora verkstaden klar med tillhöra cirka 1500kvm. Man har utvecklat en del av lokalen för att anpassa allt efter dragkroksmonteringar och annan utrustning såsom motorvärmare för att nämna ett exempel. I Uppsala har vi 5 kompletta monteringsstationer med liftar för att underlätta arbetet. Behöver du få en dragkrok monterad i Uppsala då har du kommit rätt!

  • Dragkroksmontering
  • Komplett motorvärmare med kupèuttag
  • Toning av bilrutor

Express Service innebär mindre arbeten av akut karaktär som omgående behöver åtgärdas. Exempelvis byte av glödlampor, felsökning, torkarblad och lagning av däck. Självklart hjälper vi dig även med andra arbeten finns ej hjälpen direkt ordnar vi en express tid på verkstad med fortast möjliga tid.

AC

En dåligt fungerande AC kan ge resultera i dålig lukt och till och med bakterierproblem i bilens anläggning. Våra duktiga tekniker felsöker och reparerar din bils AC och återställer dess funktion. Vi utför även avancerad jobb inom AC såsom byte av AC kompressor eller kondensor, Vi hjälper även till med påfyllning av AC. Hör av er till oss för kostnadsförslag

GLAS

Idag samarbetar vi med vaksala glas i Uppsala som erbjuder både traditionellt hantverk och modern glasteknologi av högsta kvalitet. Vaksala glas har funnits i över 55 år har funnits vid Vaksalagatan i Uppsala. Vaksala glas är ett auktoriserat bilglasmästeri som utför lagning av stenskott och byter vindrutor därmed har dem fått vårt förtroende. Har ni fått ett stenskott eller behöver byta vindruta kan ni lämna in er bil till oss eller direkt till vaksala glas.