OM OSS

Firman startades 1987.

Vi på Uppsala Motorhuset AB har specialiserat oss på att sälja bilar från alla bilmärken till låga priser, testade med garantier!  Du behöver aldrig oroa dig för att du har köpt fel bil eller betalt för mycket för din bil. Vi erbjuder attraktiva bilar av hög kvalitèt samt goda finansieringsmöjligheter.

Vi är inte nöjda förrän kunden är nöjd vilket är viktigt för oss. Våra specialiteter är bl.a. begagnade bilar från modellår 1984 och nyare. 

Vi tror på en nära kundrelation och att ditt bilköp skall bli en positiv upplevelse som gör att Uppsala Motorhuset AB blir det återkommande valet för dig i dina framtida bilaffärer. Välkommen till oss och gör en trygg bilaffär-även i framtiden!

Motorhuset AB erbjuder förmånlig finansiering via Toyota finans, Handelsbanken finans. Finansiering på dina villkor utan någon kontantinsats om så önskas. Givetvis tar vi in er bil i inbyte. Vilken bil ni än väljer att köpa från Uppsala Motorhuset AB ingår alltid ett serviceavtal vilket gör ditt bilägande tryggare och billigare.

Vi befinner oss numera i Svista. Om ni kommer från söderut (Uppsala) tar ni gamla E4:an norrut.

 

 

Hjärtligt VÄLKOMNA till oss på Motorhuset AB

I Bilhallen

Kolla vad vi har på lager. Samtliga bilar är nogrant testade och kommer med garantier!

Följ oss på Facebook

Gilla Uppsala Motorhuset AB på Facebook. Där får du snabbt och enkelt del av nyheter och erbjudanden.