SERVICE

De flesta vet att man byter olja och filter när bilen lämnas in vid servicetillfället, men i alla våra servicealternativ går vi alltid igenom bilen noggrant för din säkerhet, för att du skall ha ett så problemfritt bilägande som möjligt.

 

När vi servar din bil gör vi detta alltid med hänsyn vilken bilmodell du har samt vilka rekommendationer din biltillverkare har. Vid vissa serviceintervaller ser din service annorlunda ut och det kan generera till exempel byte av luftfilter, tändstift med mera. Alla dessa förändringar ger dig som kund bättre bränsleförbrukning och en längre livstid för din bil. Vi kontaktar alltid dig som kund före ev.reparationer eller extra arbeten på så sätt får man avgöra själv som kund hur mycket och vad som skall göras på sin egna bil dock rekommenderar vi vad som bör göras och vad det skulle kosta och givetvis självaste innebörden av servicen eller reparationen. Vi har de flesta servicescheman på de flesta bilarna kontakta oss så får ni alltid ett kostnadsförslag per mail eller direkt i telefon självklart helt kostnadsfritt.

Vår ambition är

0 %
NÖJDA KUNDER
5/5

Med ett serviceavtal hos Uppsala Motorhuset AB blir ditt bilägande både tryggare och billigare.